Λαμία: Κοντά σε Ρούμπεν Μαρτίνεθ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
 Λαμία: Κοντά σε Ρούμπεν Μαρτίνεθ (vid)

bet365

O 32χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός προβάρει τη φανέλα της Λαμίας και οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για deal που βρίσκεται προ των πυλών.

Δεδομένη είναι η ενίσχυση της Λαμίας στο μεσοεπιθετικό σκέλος και όπως φαίνεται ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ αναμένεται να είναι η πρώτη της χειμερινή προσθήκη.

Πρόκειται για τον 32χρονο αριστερό εξτρέμ της Αλμπαθέτε, ο οποίος ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν όμως σύμφωνα με τους συμπατριώτες του αναμένεται να το λύσει με σκοπό να έρθει στα μέρη μας για λογαριασμό της.

Γεννημένος στη Μενρόκα, ο έμπειρος ακραίος έχει μεταξύ άλλων στο παρελθόν παίξει σε Μερίγια, Λόρκα και Αλικάντε, όπως και στις δεύτερες ομάδες των Θέλτα και Μάλαγα.

Την τρέχουσα σεζόν έχει 13 εμφανίσεις και μία ασίστ με την Αλμπαθέτε, σε Segunda Division και Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα