Άρης: «Μένει ελεύθερος ο Νταρίντα και πηγαίνει στον Άρη»

Άρης: «Μένει ελεύθερος ο Νταρίντα και πηγαίνει στον Άρη»

Newsroom
Άρης: «Μένει ελεύθερος ο Νταρίντα και πηγαίνει στον Άρη»

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς θα μείνει ελεύθερος από τη Χέρτα Βερολίνου για να μετακομίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και απομένει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα αποδέσμευσής του από τη Χέρτα Βερολίνου για να επικυρωθεί η συμφωνία του με τους «κίτρινους». Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδα «fussball- nachrichten.de», η οποία επικαλείται πηγές της Bild, είναι δεδομένη η απόφαση αποδέσμευσης του 32χρονου ποδοσφαιριστή καθώς επίσης και ότι δεν τίθεται ζήτημα καταβολής αντιτίμου από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Για την ακρίβεια, εντάσσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή σε μια λίστα οκτώ παικτών οι οποίοι θα πάρουν την ελευθέρας τους από τη Χέρτα. «Ο Φρέντι Μπόμπιτς έχει πολλά να κάνει στις επόμενες εβδομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής θέλει να ελαφρύνει το ρόστερ της Χέρτα… Σύμφωνα με τη Sport Bild στους Ζίφουικ, Πέκαρικ, Σέλκε και Νταρίντα θα δοθεί η ελευθέρας τους δίχως οικονομική απαίτηση παρότι έχουν συμβόλαια με την ομάδα. Αυτό δείχνει πιο ξεκάθαρο στην περίπτωση του Νταρίντα ο οποίος φημολογείται ότι θα μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον ατζέντη του 32χρονου Τσέχου να έχει προγραμματίσει ταξίδι στο Βερολίνο εντός του επόμενου διημέρου γι’ αυτόν τον σκοπό. Δηλαδή, να λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Χέρτα για να ακολουθήσει η ενεργοποίηση της συμφωνίας του με τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα