Στάνκοβιτς: Η συνάντηση της ΑΕΚ με τον ατζέντη του

Στάνκοβιτς: Η συνάντηση της ΑΕΚ με τον ατζέντη του

Γιώργος Τσακίρης
Στάνκοβιτς: Η συνάντηση της ΑΕΚ με τον ατζέντη του

bet365

Για την έως τώρα συνεργασία, το βαθμό ικανοποίησης από αυτή και τη συνέχειά της, μίλησαν στην Ένωση με τον μάνατζερ του Αυστριακού γκολκίπερ Μαξ Χάγκμαϊρ.

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο ατζέντης του Μαξ Χάγκμαϊρ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον Νοέμβριο, ένα μήνα πριν αρχίσει η μπόλικη δουλειά για τον ίδιο και τους πελάτες του, προκειμένου να επισκεφτεί χώρες και ομάδες στις οποίες αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί. Πρόκειται για τον ατζέντη του γκολκίπερ της ΑΕΚ, του Στάνκοβιτς, ο οποίος ήρθε και στη χώρα μας και την Αθήνα γιατί είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους ανθρώπους του Δικέφαλου για να συζητήσουν για τον Αυστριακό τερματοφύλακα και την έως τώρα συνεργασία τους.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, προ ημερών και προτού φύγει η ομάδα για την Ολλανδία, χαρακτηρίζεται απόλυτα εποικοδομητική και εκφράστηκε η ικανοποίηση των δυο πλευρών, για την έως τώρα κοινή πορεία τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μαξ Χάγκμαϊρ συναντήθηκε με τους Κονέ και Κουχάρσκι οι οποίοι γνωστοποίησαν την ευχαρίστηση του club για τον επαγγελματισμό και την παρουσία του Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι λόγω τραυματισμού έχασε τη θέση του, είναι απόλυτα συνεπής και σωστός στην επαγγελματική του υποχρέωση.

Επισημάνθηκε δε στον ατζέντη του ότι η ΑΕΚ εννοείται πως τον πιστεύει πολύ, τον υπολογίζουν απόλυτα και θεωρούν ότι με τον Αθανασιάδη συνιστούν από τα καλύτερα δίδυμα γκολκίπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προφανέστατα έχει εκτιμηθεί το γεγονός ότι ο Στάνκοβιτς δείχνει σε καθημερινή βάση πόσο όμορφα νιώθει στην Αθήνα και την Ένωση, πόσο του αρέσει στην ομάδα και ότι δεν έχει βγάζει καμία ενόχληση από το το γεγονός ότι ο Αθανασιάδης έχει προς το παρόν κερδίσει τη θέση του βασικού. Έχει άλλωστε πολύ καλή σχέση μαζί του...

Από την πλευρά του ο ατζέντης του Αυστριακού τερματοφύλακα ενημέρωσε πως και ο πελάτης του δηλώνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ και το επίπεδο συνεργασίας. Ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης ότι του έχει ξεκαθαρίσει πως έχει δεθεί αρκετά με την ομάδα και θέλει να συνεχίσει και να ζήσει ποδοσφαιρικές επιτυχίες με την ΑΕΚ, να πανηγυρίσει τίτλους και να παίξει μαζί της στο top επίπεδο στην Ευρώπη. Αισθάνεται πολύ ευχάριστα στα Σπάτα με την υπόλοιπη ομάδα και με την αγάπη του κόσμου.

Εννοείται πως αυτά ισχύουν τώρα, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι μπορεί να ισχύσει στο μέλλον, αλλά ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση σε υπέροχο κλίμα για το επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα