Ολυμπιακός: Η προετοιμασία στην Ισπανία για το restart

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία στην Ισπανία για το restart

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η προετοιμασία στην Ισπανία για το restart

bet365

Ο Ολυμπιακός μέσω της χειμερινής προετοιμασίας στην Ισπανία θέλει να πάρει και την κατάλληλη ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα στη συνέχεια  της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μέσα από την προετοιμασία του στην Ισπανία θέλει να πάρει το κατάλληλο boost για τη συνέχεια της χρονιάς. Επιζητά μέσα από τη δουλειά που θα γίνει επί ισπανικού εδάφους από σήμερα Δευτέρα έως και τις 8 Δεκεμβρίου να κάνει το restart για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην αποστολή του Μίτσελ έχουν μπει οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.

Εξ αυτών οι παίκτες υπό αξιολόγηση θα είναι κυρίως οι Αγκιμπού, Νταμπό, Μπόουλερ, Καλογερόπουλος, Λάιντνερ και ίσως οι Σαμασέκου και Βρουσάι (που μαζί με τον Ανδρούτσο υπολογίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας). Και φυσικά υπάρχει και ο Μαρσέλο.

Τα φιλικά του Ολυμπιακού

1η Δεκεμβρίου και ώρα 17:00: Με Χάντερσφιλντ
4 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00: Με Σταντάρ Λιέγης
10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00: Με Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη

* Τα φιλικά αναμένεται να τα δείξει η COSMOTE TV.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα