ΠΑΣ Γιάννινα: Ξένο σώμα ο Πριόρ, παραμένει αδικαιολογήτως απών

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Ξένο σώμα ο Πριόρ, παραμένει αδικαιολογήτως απών

bet365

Στην Γαλλία παραμένει ο Ζερόμ Πριόρ με τον 26χρονο τερματοφύλακα να είναι αδικαιολογήτως απών και τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι έτοιμοι να ψάξουν τρόπο προκειμένου να υπάρξει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Με την απόκτηση του Ζερόμ Πριόρ ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο τον Γιούρι Λοντίγκιν στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. Μια μεταγραφή που η αλήθεια είναι πως δεν βγήκε και τόσο στους «κυανόλευκους», με τον 26χρονο τις περισσότερες μέρες να είναι τραυματίας.

Ωστόσο αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι, δεν ήταν οι τραυματισμοί που έχουν να κάνουν και με την ατυχία, αλλά με την συμπεριφορά του Πριόρ. Ο 26χρονος ήταν να επιστρέψει μετά την άδεια λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ την περασμένη Τετάρτη, αλλά ακόμα βρίσκεται στην Γαλλία. Ο Πριόρ είναι όπως λέγαμε και στο στρατό αδικαιολογήτως απών και ουσιαστικά με την κίνησή του αυτή, θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν σκοπεύουν να περιμένουν το πότε θα επιστρέψει ο Γάλλος τερματοφύλακας και θα ψάξουν τρόπο για να λυθεί το συμβόλαιό του. Αν αυτό γίνει θα συνεχίσουν με τον Τσιντώτα, τον Σούλη και τον Αθανασίου για την συγκεκριμένη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα