ΑΕΚ: Αναχώρησαν για Ολλανδία οι «κιτρινόμαυροι»

ΑΕΚ: Αναχώρησαν για Ολλανδία οι «κιτρινόμαυροι»

Newsroom
ΑΕΚ: Αναχώρησαν για Ολλανδία οι «κιτρινόμαυροι»

bet365

Για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το έκτακτο λόγω Μουντιάλ, στάδιο της προετοιμασίας της, αναχώρησε η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται στις Βρυξέλλες και στην συνέχεια θα μεταβούν στην χώρα της τουλίπας.

Το Μουντιάλ αυτή την εποχή έχει αλλάξει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, καθώς πλέον λόγω της διακοπής οι ομάδες θα μπουν στην διαδικασία να κάνουν προετοιμασία μέσα στον χειμώνα. Η ΑΕΚ είναι μία από αυτές, με την Ένωση να αναχωρεί για την Ολλανδία όπου και θα προετοιμαστεί μέχρι και τις 5/12. Εκτός αποστολής έμεινε όπως αναφέραμε ο Τσούμπερ προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του, ενώ οι Ρότα, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας και Μάνταλος θα ενσωματωθούν στις 29/11, καθώς είχαν πάρει λίγες μέρες άδεια λόγω Εθνικής ομάδας.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αναχώρησε για την Ολλανδία, φτάνοντας αρχικά στο Βέλγιο και μετά θα αναχωρήσουν για το προπονητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα