Πάολο Φερνάντες για ΑΕΚ: «Επιτέλους, είμαι πλέον εδώ»!

Πάολο Φερνάντες για ΑΕΚ: «Επιτέλους, είμαι πλέον εδώ»!

Newsroom
 Πάολο Φερνάντες για ΑΕΚ: «Επιτέλους, είμαι πλέον εδώ»!

bet365

Ο Πάολο Φερνάντες βρέθηκε για πρώτη φορά στα γραφεία της ΑΕΚ, πήρε τη φανέλα με το «Νο 22» και έδωσε το... στίγμα του ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ντεμπούτο του Πάολο Φερνάντες με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε στις αρχές της σεζόν από την Ενωση ήταν μέχρι πρότινος δανεικός στο Βόλο, για λογαριασμό του οποίου ήρθε στην Ελλάδα.

Ο 24χρονος εντάχθηκε πλέον στους «κιτρινόμαυρους» και μάλιστα θα ακολουθήσει την αποστολή τους στην Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία, ενώ από την 1η Ιανουαρίου θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής.

Σήμερα (25/11) μετέβη στα γραφεία του club όπου τον υποδέχθηκε ο τεχνικός του διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, διευθέτησε ορισμένα διαδικαστικά και επέλεξε το «22» ως το νούμερο στη φανέλα του.

Παράλληλα έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας και τις πρώτες του ουσιαστικά δηλώσεις ως μέλος της. «Επιτέλους είμαι πλέον εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους και να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα... Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και να τα δώσω όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά στο aekfc.gr.

Και συνέχισε για το διάστημα που ήταν δανεικός στον Βόλο. «Φυσικά σκεφτόμουν πάντα τη στιγμή που θα ενταχθώ κανονικά στην ΑΕΚ. Ημουν εκεί, προσπαθούσα να βοηθήσω τον Βόλο και την ίδια στιγμή είχα στο μυαλό μου το να αποδεικνύω συνέχεια και στους ανθρώπους εδώ πως θα μπορούσαν να υπολογίζουν σε μένα όταν θα ερχόταν η στιγμή να μπω στην ομάδα της ΑΕΚ».

Για τις εντυπώσεις του από την εικόνα των πρώτων αγώνων της Ενωσης στην «OPAP Arena» ανέφερε πως «ήταν εκπληκτικό. Ηταν τρελό για μένα όταν είδα πως ακόμη και στο ματς για την πρώτη φάση του κυπέλλου το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αυτό δείχνει τι οπαδούς έχει η ΑΕΚ και φυσικά και πόσο ενθουσιασμό προκαλεί αυτό το εκπληκτικό γήπεδο. Αυτή είναι η βάση για να προχωρήσουμε μπροστά και να πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές».

Κλείνοντας στάθηκε σε μία λεπτομέρεια από το ποδοσφαιρικό του παρελθόν. «Επειδή έρχομαι πρώτη φορά στα γραφεία της ΠΑΕ και φοράω και την φανέλα της ομάδας, βλέποντας από κοντά το έντονα κιτρινόμαυρο παντού, θυμήθηκα πως ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από την U.D Balsas Picarral της Σαραγόσα. Η πρώτη μου ομάδα λοιπόν φορούσε επίσης κιτρινόμαυρα. Ισως είναι σημαδιακό...».

@Photo credits: AEK FC.GR

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα