Ολυμπιακός: Το προπονητικό κέντρο της Μαρμπέγια που θα έχει ως... βάση στην Ισπανία (vids)

Ολυμπιακός: Το προπονητικό κέντρο της Μαρμπέγια που θα έχει ως... βάση στην Ισπανία (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το προπονητικό κέντρο της Μαρμπέγια που θα έχει ως... βάση στην Ισπανία (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην Ισπανία για προετοιμασία και σε ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο που θεωρείται από τα κορυφαία που υπάρχουν!

Το προπονητικό κέντρο της Μαρμπέγια στην Ισπανία θεωρείται από τα τοπ στην Ευρώπη και γενικότερα και δεν έχει μόνο καλό καιρό αλλά και ιδανικές συνθήκες για προετοιμασία. Ένας χώρος στον οποίο θα βρεθεί για προετοιμασία και φιλικά και ο Ολυμπιακός (αλλά και αρκετές ομάδες ακόμα) από τις 28 Νοεμβρίου και έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Η Μαρμπέγια είναι μία περιοχή, που όπως περιγράφουν οι Ισπανοί έχει 320 ημέρες τον χρόνο καλό καιρό. Η δε ποιότητα των γηπέδων και εγκαταστάσεων του προπονητικού της κέντρου είναι τέτοια που πάνω από 200 επαγγελματικές ομάδες το εμπιστεύονται χρόνο με τον χρόνο.

Μεταξύ άλλων εκεί έχουν κάνει προετοιμασία ομάδες όπως η Αργεντινή, η Αγγλία, η Ντόρτμουντ, η Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και άλλες Εθνικές όπως των Γερμανίας και Γαλλίας. Το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο συνεργάζεται με κορυφαία ξενοδοχεία της περιοχής.

ΜΑΡΜΠΕΓΙΑ

Εκτός από γήπεδα ποδοσφαίρου το προπονητικό της Μαρμπέγια διαθέτει φυσικά αποδυτήρια, χώρους για τον Τύπο και ακόμα και εγκαταστάσεις τένις. Το προπονητικό κέντρο έχει 4 γήπεδα κατηγορίας F11 (διαστάσεων 105 Χ 68), 4 γήπεδα κατηγορίας F7 (διαστάσεων 60 Χ 40) και 2 γήπεδα τένις. Ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις της Μαρμπέγια ενώ άλλες ομάδες με τις οποίες θα δώσει φιλικά όπως η Χάντερσφιλντ έχουν ξαναβρεθεί εκεί για προετοιμασία όπως το 2017 και το 2018. Η αγγλική ομάδα έχει ήδη κάνει γνωστό πως το φολικό με τον Ολυμπιακό θα γίνει εκεί ενώ την παρουσία των Πειραιωτών εκεί είχε προϊδεάσει και το ίδιο το προπονητικό κέντρο.

ΜΑΡΜΠΕΓΙΑ2

Τα φιλικά του Ολυμπιακού

  • 1η Δεκεμβρίου και ώρα 17:00: Με Χάντερσφιλντ
  • 4 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00: Με Σταντάρ Λιέγης
  • 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00: Με Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη

ΜΑΡΜΠΕΓΙΑΝΕΟ3

@Photo credits: Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site της Χάντερφιλσντ και το επίσημο site του προπονητικού της Μαρμπέγια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα