ΠΑΣ Γιάννινα: Με αλλαγές μετά την διακοπή για την αντεπίθεση

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Με αλλαγές μετά την διακοπή για την αντεπίθεση

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να εμφανιστεί καλύτερος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Θανάση Στάικο να έχει στην διάθεσή του και άλλους παίκτες προκειμένου να ξεκινήσει η αντεπίθεση των Ηπειρωτών.

Μπορεί το καλοκαίρι να έγιναν πολλές αλλαγές στον ΠΑΣ Γιάννινα, φεύγοντας σημαντικοί ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρξε και νέος προπονητής, ωστόσο στους «κυανόλευκους δεν περίμεναν έναν τόσο κακό πρώτο γύρο. Έναν πρώτο γύρο που βρίσκει την ομάδα στην 12η θέση με 9 βαθμούς, μόλις 2 περισσότερους από τους τελευταίους Λεβαδειακό και Ιωνικό.

Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν την μίνι προετοιμασία τους προκειμένου να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, θέλοντας να κάνουν την δική τους αντεπίθεση και να πάρουν βαθμούς που θα τους βοηθήσουν να μην αγχώνονται στα πλέι άουτ. Μια αντεπίθεση που θα γίνει με νέα πρόσωπα και σε αυτά θα σταθούμε.

Νέα πρόσωπα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις εξωτερικές μεταγραφές (αποκτήσεις ποδοσφαιριστών), αλλά και τις εσωτερικές, δηλαδή με παίκτες που κυρίως λόγω τραυματισμών, δεν είχαν τον χρόνο, αλλά και τον ρόλο που θα μπορούσαν να είχαν στην ομάδα.

Όσοι αποκτήθηκαν και οι θέσεις που θα ενισχυθούν και άλλοι οι «κυανόλευκοι»

Πάμε τώρα να δούμε την ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκινώντας φυσικά από τους παίκτες που ήδη έχουν αποκτηθεί και μετά θα συνεχίσουμε με τις θέσεις που οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν ποδοσφαιριστές.

Νίνης

Νίνης: Θέλο0υν την ποιότητα, τα στημένα και τις κάθετες μπαλιές

Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Αυτή την στιγμή είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης καθώς από το καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος δεν αγωνίστηκε, αλλά στον ΠΑΣ θεωρούν πως θα είναι έτοιμος, αν όχι μόλις αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, σίγουρα με το νέο έτος. Από τον 32χρονο μεσοεπιθετικό οι Ηπειρώτες περιμένουν ποιότητα στην επίθεση, τα καλά στημένα που έχει, αλλά και τις κάθετες μπαλιές. Πράγματα που σε ματς κόντρα στις ομάδες με τους ίδιους στόχους μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Τσιντώτας

Τσιντώτας: Να προσθέσει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια

Η αλήθεια είναι πως ένα από τα μεγάλα προβλήματα φέτος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό του τερματοφύλακα. Οι Ηπειρώτες στις 13 πρώτες αγωνιστικές έχουν δεχθεί πολλά «εύκολα γκολ». Επίσης ο Πριόρ που αποκτήθηκε για βασικός, τις περισσότερες μέρες είναι τραυματίας. Η ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστή στη θέση αυτή ήταν μεγάλη και ο Παναγιώτης Τσιντώτας φαντάζει ιδανική λύση. Και φαντάζει ιδανική λύση καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία και με παραστάσεις σε ομάδα πρωταθλητισμού. Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, ο Τσιντώτας είχε συμμετοχή, ενώ είχε παίξει στην Ευρώπη. Είναι ένας τερματοφύλακας με εμπειρία και ικανότητες που μπορεί να κάνει αυτό που χρειάζονται όσο τίποτα οι αμυντικοί του ΠΑΣ, δηλαδή να τους προσφέρει σιγουριά και ηρεμία που δεν θα λέγαμε πως είχαν στις 13 αγωνιστικές του πρώτου γύρου.

Τζίνο

Τζίνο: Να δώσει την σκληράδα, αλλά και την οργάνωση που χρειάζεται στο κέντρο

Ένα ακόμα πρόβλημα του ΠΑΣ στον πρώτο γύρο, ήταν η σκληράδα, αλλά και η οργάνωση που έλειπε κυρίως από την μεσαία γραμμή. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα καλείται να λύσει ο Φεντερίκο Τζίνο. Ο Ουρουγουανός που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο 29χρονος μέσος είναι από τα οκτάρια που μπορούν με την ίδια ευκολία να κόψουν στην μεσαία γραμμή, αλλά και να βγάλουν την ομάδα τους μπροστά. Ο Τζίνο στα 29 του δεν έχει καταφέρει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη, καθώς το πέρασμά του από την Κάρπι δεν ήταν και το καλύτερο και η συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι και γι' αυτόν ένα κίνητρο να κάνει το κάτι παραπάνω για τον εαυτό του. Κάτι που φυσικά συμφέρει και τους «κυανόλευκους» που θέλουν όπως κάθε ομάδα άλλωστε, να έχουν στη σύνθεσή τους παίκτες με κίνητρο.

Θα αποκτηθεί εξτρέμ και μπορεί και στόπερ

Εκτός των τριών αυτών παικτών, στον ΠΑΣ θα κοιτάξουν την απόκτηση ενός εξτρέμ, μια θέση που έχουν θεματάκια οι «κυανόλευκοι». Ο εξτρέμ θα μπορεί και να οργανώνει, αλλά να έχει και το γκολ, προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή της ομάδας του Θανάση Στάικου. Επίσης δεν είναι καθόλου απίθανο να αποκτηθεί και στόπερ. Οι Εραμούσπε και Παντελάκης είναι εγγύηση πίσω, αλλά για να βγει η χρονιά χρειάζεται ενίσχυση στην θέση αυτή και δεν θα είναι καθόλου απίθανο να αποκτηθεί και κεντρικός αμυντικός.

Μπάλαν

Οι «εσωτερικές μεταγραφές»

Αυτοί που ήδη αποκτήθηκαν και αυτοί που θα αποκτηθούν είναι αυτό που λέμε εξωτερικές μεταγραφές. Στον ΠΑΣ Γιάννινα όμως ελπίζουν πως θα έχουν και τις εσωτερικές. Παίκτες δηλαδή που δεν αγωνίστηκαν πολύ ως τώρα και από τους οποίους περιμένουν περισσότερα στην συνέχεια. Σε αυτή την κατηγορία θα βάλουμε δύο παίκτες. Τον Λεό Μπατίστ, αλλά και τον Κλοντιού Μπαλάν. Ο πρώτος δεν έχει παίξει σε κανένα ματς και από τη νέα χρονιά αναμένεται να είναι έτοιμος, με τον Θανάση Στάικο να περιμένει από αυτό να ανεβάσει την επίθεσή της ομάδας του και γιατί όχι να έχει ακόμα καλύτερους αριθμούς από το προηγούμενο πέρασμά του από τους «Ζωσιμάδες», όταν σε 54 παιχνίδια είχε πετύχει 13 γκολ. Την άνοδο της επίθεσης στον ΠΑΣ την περιμένουν και από τον Κλοντιού Μπαλάν. Ο Ρουμάνος επιθετικός έχει παίξει σε 8 παιχνίδια σκοράροντας 3 φορές, αλλά ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν είχε βρει τον ρυθμό που θα ήθελαν. Με την διακοπή του ενός μήνα στον ΠΑΣ θεωρούν πως ο Μπαλάν θα είναι απόλυτα έτοιμος και αυτό μπορεί να ανεβάσει επιθετικά τους Ηπειρώτες και στον 2ο γύρο να βάλουν περισσότερα από τα 12 τέρματα που έβαλαν στο πρώτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα