Ολυμπιακός: Το νομικό επιτελείο ζήτησε με υπόμνημα την απαλλαγή των Μαρινάκη και Βρέντζου

Newsroom
Ολυμπιακός: Το νομικό επιτελείο ζήτησε με υπόμνημα την απαλλαγή των Μαρινάκη και Βρέντζου

bet365

Την απαλλαγή των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρέντζου, για τις δηλώσεις που είχαν κάνει μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ζήτησε το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Οι Μαρινάκης και Βρέντζος εκπροσωπήθηκαν στην απολογία τους το μεσημέρι της Πέμπτης στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ από τον δικηγόρο της ομάδας, Βασίλη Δημακόπουλο. Και στους δύο είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα μετά τις τοποθετήσεις τους που ακολούθησαν χρονικά το ντέρμπι της Λεωφόρου και το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο δικηγόρος τους υπογράμμισε πως «άσκησαν το δικαίωμα της κριτικής που προβλέπεται από το σύνταγμα και αποτελεί θεμέλιο δημοκρατίας. Θεωρούμε ότι σε κάποιες από τις δηλώσεις τους δεν υπέπεσαν σε αδικήματα επειδή άσκησαν κριτική στην εκτελεστική εξουσία. Eίναι εκτός πλάνου κατηγορίας η κριτική στην εκτελεστική εξουσία.

Παράλληλα, αποτελεί έκφραση παραπόνων για το πώς η διοίκηση της ΕΠΟ παίρνει αποφάσεις και σας προσκομίζω δημοσιεύματα που αναφέρονται στην αυθαιρεσία της ΕΠΟ και σε ετσιθελικές αποφάσεις». Επίσης η πλευρά του Ολυμπιακού επισήμανε πως σε περίπτωση που θεωρηθεί πως υπάρχει πειθαρχική παράβαση, να γίνει χρήση της αρχής της αναλογικότητας και να ληφθεί υπόψιν το περιβάλλον μέσα στο οποίο έγιναν οι δηλώσεις και με ποια αφορμή. Λογικά η απόφαση αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα