Bild: «Ο Άρης πρότεινε διετές συμβόλαιο στον Νταρίντα και ο Τσέχος είναι θετικός»

Bild: «Ο Άρης πρότεινε διετές συμβόλαιο στον Νταρίντα και ο Τσέχος είναι θετικός»

Newsroom
Bild: «Ο Άρης πρότεινε διετές συμβόλαιο στον Νταρίντα και ο Τσέχος είναι θετικός»

bet365

Με δημοσίευμά της η Bild προχώρησε ένα βήμα παραπάνω επί της διαπραγμάτευσης του Άρη με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα σημειώνοντας ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και ότι θα πρέπει να συναινέσει η Χέρτα Βερολίνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας, Άρης και Βλάντιμιρ Νταρίντα ήδη έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Για την ακρίβεια υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα προσφέρει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον Τσέχο ποδοσφαιριστή και στέκεται στον θετικό τρόπο σκέψης του ποδοσφαιριστή. «Ο Νταρίντα θέλει να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη», σημειώνει αλλά… βάζει στο παιχνίδι τη Χέρτα Βερολίνου παρότι επικρατούσε η αίσθηση ότι η γερμανική ομάδα δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην αποχώρηση του αθλητή.

«Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το ποσό της μεταγραφής. Το συμβόλαιο του Νταρίντα λήγει το 2023 και ο Φρέντι Μπόμπιτς (σ. σ. τεχνικός διευθυντής της Χέρτα) είπε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τους Έλληνες εδώ και ημέρες». Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Νταρίντα δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Σάντρο Σβαρτς ο οποίος εξάλλου τον χρησιμοποίησε ελάχιστα στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα