Ολυμπιακός: «Ματιές» σε Αρίας (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: «Ματιές» σε Αρίας (vid)

bet365

Στην περίπτωση του Σαντιάγκο Αρίας αναμείχθηκε το όνομα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του δεξί άκρου της άμυνας.

Με τον Σίμε Βρσάλικο να δείχνει κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα προχωρήσει για την απόκτηση και ενός ακραίου μπακ, με αποτέλεσμα στο εξωτερικό να έχουν ξεκίνησει τη... μεταγραφολογία.

Σύμφωνα με το «todofichajes», οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν στα... ραντάρ τους τον Σαντιάγκο Αρίας. Ο 30χρονος αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας έκτοτε.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αρκετά καλό βιογραφικό, με 54 συμμετοχές στην Εθνική Κολομβίας (48 από αυτές είναι με συμπαίκτη τον Χάμες Ροντρίγκες) αλλά και παραστάσεις με τις φανέλες των Ατλέτικο Μαδρίτης, Αϊντχόφεν, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Λεβερκούζεν.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, οι αρκετοί τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν την τελευταία διετία, είναι ένα μεγάλο εμπόδιο σε περίπτωση που ισχύει το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα