Ιωνικός: Συνεχίζουν να «βράζουν» με Περράκη οι άνθρωποι της ομάδας

Ιωνικός: Συνεχίζουν να «βράζουν» με Περράκη οι άνθρωποι της ομάδας

Ιωνικός: Συνεχίζουν να «βράζουν» με Περράκη οι άνθρωποι της ομάδας

bet365

Στον Ιωνικό δεν έχουν ηρεμήσει από την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. 

Οι άνθρωποι της ομάδας, μετά το τελευταίο ματς του α' γύρου, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία έκαναν λόγο για ότι «ο Περρράκης έκανε πράγματα που δεν τα βλέπεις ποτέ στα γήπεδα».

Ωστόσο, στη Νίκαια δεν έχουν ηρεμήσει και μάλιστα σκέφτονται να ζητήσουν συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ. Μάλιστα στην τελευταία ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της Νίκαιας ζητούν το 50-50 και τόνιζαν: «Περιμένουμε την ΚΕΔ, τον αρχιδιαιτητή Στίβεν Μπένετ και κάθε αρμόδιος να αναλάβει τις ευθύνες του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα...».

Επίσης, έλεγαν ότι η διακοπή βολεύει ώστε να ξεχαστεί το συμβάν κι αυτό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συμβεί ενόψει του β' γύρου, καθώς ο Ιωνικός είναι στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς και θέλουν να κριθεί η τύχη της ομάδας μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων χωρίς να έχουν επηρεάσει οι διαιτητικές αποφάσεις. Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι ο Ιωνικός είναι ομάδα που έχει ζητήσει σε Δ.Σ. της Super League να υπάρχουν πάντα ξένοι VAR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα