Μάγκνουσον: Αποβλήθηκε στο ματς της Ισλανδίας με τη Λιθουανία, ευστόχησε σε πέναλτι ο Ίνγκασον (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Μάγκνουσον: Αποβλήθηκε στο ματς της Ισλανδίας με τη Λιθουανία, ευστόχησε σε πέναλτι ο Ίνγκασον (vids)

bet365

Η Ισλανδία νίκησε στα πέναλτι τη Λιθουανία και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της Βαλτικής. Ευστόχησε στη «ρώσικη ρουλέτα» ο Ίνγκασον, αποβλήθηκε στο 81' ο Μάγκνουσον.

Με «ελληνικό» κεντρικό αμυντικό δίδυμο αγωνίστηκε η Ισλανδία στο Κύπελλο Βαλτικής κόντρα στη Λιθουανία. Οι Σκανδιναβοί αγωνίστηκαν με τον σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον και παρτενέρ του τον Χόρντουρ Μάγκνουσον του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά (81' και 84'). Ο στόπερ του Τριφυλλιού ήταν αρχηγός και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή έριξε τη μπάλα.

Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και οι Ισλανδοί νίκησαν με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Ίνγκασον να ευστοχεί για το 5-5. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την πολυνίκη Λετονία (13), η οποία απέκλεισε στα πέναλτι (5-3) την κάτοχο του τίτλου Εσθονία.

Το Κύπελλο Βαλτικής διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια, συμμετέχουν η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία με μια καλεσμένη χώρα να συμπληρώνει την τετράδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα