Λαμία: Προς την έξοδο ο Ρόμανιτς

Νότης Χάλαρης
Λαμία: Προς την έξοδο ο Ρόμανιτς

bet365

Φαίνεται πως οι δρόμοι της Λαμίας και του Ρόμανιτς θα χωρίσουν τον ερχόμενο Γενάρη, με τον ποδοσφαιριστή να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς είναι από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές της Λαμίας αυτή τη στιγμή, καθώς βρίσκεται στον σύλλογο από το καλοκαίρι του 2018, όμως όλα δείχνουν πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε μόλις τρία παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής (όλα ως αλλαγή) και σε ένα κυπέλλου κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια ήταν εκτός αποστολής.

Εν τέλει ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει τον ερχόμενο Γενάρη καθώς θεωρεί πως ο κύκλος του έκλεισε στην ομάδα της Φθιώτιδας μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας. Μάλιστα, στις προτεραιότητες του είναι να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού και όχι της Ελλάδας, όπου με τη Λαμία μέτρησε 113 συμμετοχές με απολογισμό δέκα γκολ και εννιά ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα