Σπανός: «Το 2ο ημίχρονο ήταν ολοκληρωτικά δικό μας, έχουμε να διορθώσουμε πολλά»

Newsroom
Σπανός: «Το 2ο ημίχρονο ήταν ολοκληρωτικά δικό μας, έχουμε να διορθώσουμε πολλά»

bet365

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός ανέφερε πως παρά την ήττα το 2ο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει να διορθώσουν πολλά στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι».

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής του Ιωνικού μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης ανέφερε τα εξής: «Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο ήταν ολοκληρωτικά δικό μας. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κρατήσαμε τη μπάλα, δεν δεχτήκαμε ιδιαίτερα αντεπιθέσεις και αυτές που δεχτήκαμε καταφέραμε να τις αναχαιτίσουμε. Ήμασταν σίγουρα καλύτεροι. Με εξαίρεση τα πρώτα 15-20 λεπτά ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Καλός μπορεί να είσαι αλλά το αποτέλεσμα μετράει και αυτά πρέπει να πάρουμε. Έχουμε να διορθώσουμε πάρα πολλά. Όταν η ομάδα είναι με επτά βαθμούς, τρίτη από το τέλος πολλά πράγματα χρήζουν διόρθωσης. Δυστυχώς πρέπει να διορθώσουμε πολλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα