Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης έχει κρατήσει το μηδέν σε πέντε από τα επτά ματς του (vids)

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης έχει κρατήσει το μηδέν σε πέντε από τα επτά ματς του (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης έχει κρατήσει το μηδέν σε πέντε από τα επτά ματς του (vids)

bet365

Ο 33χρονος γκολκίπερ δικαίως έχει πάρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό, όπου δεν έχει δεχθεί γκολ σε 5 από τα 7 ματς του σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Πασχαλάκης έχει προλάβει να παίξει με τον Ολυμπιακό επτά ματς. Δύο στην Ευρώπη και πέντε στο Πρωτάθλημα. Από αυτά τα παιχνίδια έχει δεχθεί γκολ από φάση μόνο με τη Φράιμπουργκ στο 1-1 της Γερμανίας. Και αυτό διότι το τέρμα που δέχθηκε με τον Παναθηναϊκό ήταν από εκτέλεση πέναλτι.

Μάλιστα τα 2 γκολ τα έχει δεχθεί μετά το 90'! Τόσο στη Γερμανία όσο και στη Λεωφόρο. Μία επίδοση που γενικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά όταν φέτος σε αρκετά ματς ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να κρατήσει το μηδέν.

Δηλαδή στο σύνολο έχει κρατήσει σε πέντε αγώνες το μηδέν στην εστία του. Υπάρχουν δε ματς όπως με Φράιμπουργκ αλλά και ΑΕΚ που έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις. Με την ΑΕΚ μάλιστα για ακόμα ένα εντός έδρας ματς ο Πασχαλάκης αποθεώθηκε και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα για τον πεπειραμένο πορτιέρε αυτά τα ματς που έχει κρατήσει το μηδέν έχουν πιο μεγάλη σημασία και αξία διότι έχει μπροστά του μία άμυνα του Ολυμπιακού που δεν έχει πάει τόσο καλά φέτος. Ο Πασχαλάκης έχει επιλεγεί ξανά στην Εθνική για τα φιλικά με τη Μάλτα (Βαλέτα, 17 Νοεμβρίου) και την Ουγγαρία (Βουδαπέστη, 20 Νοεμβρίου). Εκτός από αυτόν από τον Ολυμπιακό έχουν κληθεί και οι Ρέτσος, Μπουχαλάκης και Μασούρας.

Ο Πασχαλάκης έχει κρατήσει το μηδέν με Ολυμπιακό

Με Καραμπάγκ εκτός έδρας στο 0-0
Με Παναιτωλικό εκτός έδρας στο 0-2
Με Λαμία εντός στο 2-0
Με Λεβαδειακό εκτός στο 0-1
Με ΑΕΚ εντός στο 0-0

Ο Πασχαλάκης έχει δεχθεί γκολ

Με Φράιμπουργκ στο εκτός έδρας 1-1
Με Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας 1-1

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα