ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο κι ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο κι ο Άμραμπατ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο κι ο Άμραμπατ

bet365

Ο Νορντιν Άμραμπατ αύριο (15/11) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καθαρισμό στον έξω μηνίσκο στο δεξί γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός 4-5 εβδομάδες.

Με τους Ελίασον και Τσούμπερ να είναι off, ο Νόρντιν Άμραμπατ είχε σφίξει τα δόντια όλο αυτό το διάστημα και με ειδική διαχείριση από το team της ΑΕΚ αλλά κυρίως λόγω της δικής του βαθιάς επιθυμίας να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του, κατάφερε να αγωνιστεί σε τρία ματς μέσα σε οκτώ μέρες.

Ωστόσο, με την ευκαιρία της διακοπής για το Μουντιάλ, ο 31χρονος Μαροκινός, θα μπει στο χειρουργείο για καθαρισμό στον έξω μηνίσκο στο δεξί γόνατο. Ετσι, αναμένεται να είναι έτοιμος για να επιστρέψει σε 4-5 εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα