Βατσλίκ: «Πιστεύω πως με τη νέα χρονιά θα είμαι πίσω στα γήπεδα»

Newsroom
Βατσλίκ: «Πιστεύω πως με τη νέα χρονιά θα είμαι πίσω στα γήπεδα»

bet365

Για τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, αναφέρθηκε ο Τόμας Βατσλίκ σε ΜΜΕ του εξωτερικού.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ, έκανε τον Ολυμπιακό να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς ώστε να αποκτήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και μαζί με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων των Πειραιωτών.

Ο Τσέχος πορτιέρε μετά το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και μίλησε σε ΜΜΕ της Τσεχίας για τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να επιστρέψει στη δράση.

Ο 33χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, πέρα από το πως συνέβη ο τραυματισμός, τόνισε πως η αποκατάσταση πηγαίνει πολύ καλά και πιστεύει ότι με το ξεκίνημα το νέου έτους θα βρίσκεται πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα