Ολυμπιακός: «Στο μεταγραφικό... κάδρο ξανά ο Νάβας» (vid)

Ολυμπιακός: «Στο μεταγραφικό... κάδρο ξανά ο Νάβας» (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: «Στο μεταγραφικό... κάδρο ξανά ο Νάβας» (vid)

bet365

Το ισπανικό Don Balon θεωρεί πως ο Νάβας θα αφήσει την Παρί και παρουσιάζει τον Ολυμπιακό ως ένα πιθανό επόμενο προορισμό του.

Ο Κέιλορ Νάβας είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό εντόνως και την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με τις τότε πηγές ο διεθνής γκολκίπερ δεν ήταν θετικός στο να έρθει στην ελληνική Λίγκα.

Ο 35χρονος Νάβας δεν έχει παίξει ούτε ένα ματς στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το Don Balon ο Κέιλορ Νάβας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Τονίζεται πως θα αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ πιθανός επόμενος προορισμός του. Τον Κοσταρικανό - που έχει και ισπανικό διαβατήριο - πορτιέρε τον θέλουν και άλλες ομάδες από Ιταλία, Αγγλία και όχι μόνο αλλά βέβαια για να έρθει στον Ολυμπιακό θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση γκολκίπερ, εκτός και εάν η πληροφορία αυτή μπορεί να συνδέεται με το ότι ενδεχομένως ο Βατσλίκ να αργήσει να γυρίσει.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα