Ντε Βινσέντι εναντίον Πετρίδη: «Δεν δείχνει σεβασμό»

Newsroom
Ντε Βινσέντι εναντίον Πετρίδη: «Δεν δείχνει σεβασμό»

bet365

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι της Λαμίας «απάντησε» μέσω των social media στον Πρόδρομο Πετρίδη, ισχυρό άνδρα του ΑΠΟΕΛ.

Για το χαμένο πέναλτι του Ντε Βινσέντι στο ντέρμπι με την Ομόνοια του Δεκεμβρίου του 2019 που έληξε χωρίς σκορ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πρόδρομος Πετρίδης πρόεδρος του «Θρύλου» της Κύπρου στην εκπομπή «Goal N’ Roll» της Cytavision. «Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με το χαμένο πέναλτι του Ντε Βινσέντι με την Ομόνοια. Η χειρότερη μας όμως επιλογή ήταν αυτή του κ. Ουζουνίδη. Και από πλευράς παικτών και όχι μόνο», είπε σχετικά, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Λαμίας.

Ο οποίος έπαιζε στο club από τον Γενάρη του 2014 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι και έγραψε στα social media. ««Π.Π. Δεν με θυμήθηκε ούτε για να πει αντίο στο τηλέφωνο αλλά τώρα με θυμάται στην τηλεόραση, δεν δείχνει καθόλου σεβασμό για ό,τι ζήσαμε, καλές και όχι τόσο καλές στιγμές. Ανέλαβα την ευθύνη για το τι συνέβη αλλά να λέει αυτό που λέει είναι σαν να κοιτάζει αλλού και νίπτει τας χείρας του».
,....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα