Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων με έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη!

Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων με έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων με έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη!

bet365

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τρίτη προκειμένου να δρομολογήσει τις επόμενες ενέργειες για την ομάδα!

Τα όσα είπαν το βράδυ της Κυριακής μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1 οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Βρέντζος δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόταση που έπεσε επί τάπητος περί πιθανότητας αποχώρησης από το Πρωτάθλημα.

Με τη διευκρίνιση πως αυτή η πρόταση θα τεθεί σε Δ.Σ. που θα γίνει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το έκτακτο Δ.Σ. για τη λήψη αποφάσεων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Τότε και θα ξεκαθαριστεί το τι θα επακολουθήσει από τη μεριά του Ολυμπιακού. Το τι μπορεί να γίνει. Δεν είναι προφανώς μία απλή και εύκολη απόφαση το να αποχωρήσει μία ομάδα από ένα Πρωτάθλημα. Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ τις κυρώσεις που θα προκύψουν από την ενδεχόμενη αποχώρηση μίας ομάδας από το Πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα