Άοσμαν: Δεν είναι στην αποστολή για το ματς με ΟΦΗ

Άοσμαν: Δεν είναι στην αποστολή για το ματς με ΟΦΗ

bet365

Ο Άοσμαν είναι τιμωρημένος, για την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό κι έτσι δεν υπολογίζεται για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

'Ετοιμος για το ματς με τον ΟΦη είναι ο Ιωνικός (5/11, 18.30). O Δημήτρης Σπανός δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άοσμαν καθότι είναι τιμωρημένος, για πειθαρχικό παράπτωμα. Συγκεκριμένα, όταν έγινε αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό άνοιξε διάλογο με τον πάγκο όσο και με φίλους της ομάδας στην εξέδρα. Ετσι, μένει εκτός από ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα, η οποία ψάχνει ακόμη την πρώτη της φετινή νίκη. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο είναι οι:

1. Αρμάντο Περλέσι, 94. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 3. Ούγκο Σόουζα, 6. Φαμπιάν Αντούνες, 16. Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, 18. Γιώργος Σερβιλάκης, 21. Βασίλης Πογοσιάν, 22. Γιώργος Μύγας, 24. Αλεξίς Ρομαό, 66. Εμάνουελ Σάκιτς, 5. Ραμάν Τσίμπσαχ, 8. Ζινεντίν Μασάς, 10. Χαβιέρ Μεντόσα, 34. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, 75. Μπαντιουγκού Φαντιγκά, 87. Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, 9. Νίκος Ιωαννίδης, 91. Χρήστος Ελευθεριάδης, 92. Σεμπά, 99. Βασίλης Μάντζης.

a

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα