Παλάσιος: «Αφήνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο» (vids)

Παλάσιος: «Αφήνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο» (vids)

Newsroom
Παλάσιος: «Αφήνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο» (vids)

bet365

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μετά το 1-5 επί του Βόλου στάθηκε στην αυτοπεποίθηση με την οποία αγωνίζονται οι «πράσινοι», ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στην Cosmote TV μετά το 5-1 του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο:

Για τα γκολ που σημείωσε: «Όλα είναι λόγω της προπόνησης, βελτιωνόμαστε έχουμε αυτοπεποίθηση και διορθώνουμε τα λάθη μας. Αφήνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και έρχονται οι νίκες που είναι πολύ σημαντικό, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον κόσμο και το 10/10: «Είμαστε χαρούμενοι και ορεξάτοι, πάμε όλο ένα και καλύτερα, αυτό που μας βοηθάει είναι τα καλά αποτελέσματα, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική και τους θέλουμε στο πλευρό μας».

Για το ντέρμπι των «αιωνίων» που ακολουθεί: «Γνωρίζουμε πως είναι άλλος ένας τελικός. Θα παίξουμε για τη νίκη είναι ένα special παιχνίδι, γιατί είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδό μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα