Αναστασίου: «Η συνολική εικόνα μας αδικεί γιατί είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Η συνολική εικόνα μας αδικεί γιατί είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως τα τελειώματα των φάσεων κόστισαν στην ομάδα του αποτρέποντας της να πάρει κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό στο ματς με τον Ιωνικό.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το 1-1 με τον Ιωνικό στη Νίκαια, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, υπογραμμίζοντας ότι η συνολική εικόνα αδικεί την ομάδα του.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ιωνικός χρειαζόταν τη νίκη. Η συνολική εικόνα μας αδικεί. Είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Ήταν άσχημο για μας, γιατί έχουμε καλό ποσοστό ευστοχίας, αλλά δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες. Είχαμε ένα σχέδιο στο πως θα οδηγήσουμε τον Ιωνικό στην αριστερή του πλευρά. Είχαμε δουλέψει το πλάνο και φάγαμε γκολ, οπότε κάτι κάναμε λάθος. Δεν είχαμε τη σωστή αποφασιστικότητα. Στην αρχή ψαχνόμασταν, αλλά μετά πατάγαμε καλύτερα», ανέφερε ο Αναστασίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα