Ιωνικός-Παναιτωλικός: Οι Μάντζης και Καρέλης έχουν το... know how (vids)

Newsroom
 Ιωνικός-Παναιτωλικός: Οι Μάντζης και Καρέλης έχουν το... know how (vids)

bet365

Ο Μάντζης σκοράρει κάθε 74' όταν παίζει ως γηπεδούχος κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Καρέλης βρήκε δίχτυα σε όλες τις μέχρι στιγμής επισκέψεις του στο γήπεδο της Νεάπολης και οι δύο Ελληνες φορ ενδέχεται να κρίνουν τον αγώνα της Νίκαιας.

Ντέρμπι αναμένεται να γίνει σήμερα (29/10) στη Νεάπολη όπου ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, σε ένα κομβικό ματς κυρίως για τους γηπεδούχους.

Βλέπετε παραμένουν καθηλωμένοι στην ουρά και «καίγονται» για βαθμούς, όμως την ίδια στιγμή τα «καναρίνια» από την πλευρά τους προέρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και χρειάζονται ένα θετικό ώστε να... χαμογελάσουν ξανά.

Σε αναμετρήσεις όπως αυτή τα πάντα ενδέχεται να κριθούν στη «μισή» φάση, εκεί όπου οι δύο ομάδες ποντάρουν πολλά στην (αποδεδειγμένη) εκτελεστική δυνατότητα των Βασίλη Μάντζη και Νίκου Καρέλη αντίστοιχα. Πόσο δε όταν ο πρώτος διατηρεί εξαιρετική παράδοση κάθε φορά που παίζει ως γηπεδούχους με τους «κυανοκίτρινους», ενώ ο δεύτερος βρήκε δίχτυα και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις του στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Ο Μάντζης όταν υποδέχεται τον Παναιτωλικό

Αγώνες: 3
Λεπτά: 148'
Γκολ: 2
Γκολ/Λεπτά: 1/74'
Τελικές: 5
Γκολ/Τελικές: 1/2,5
Ασίστ: 1

Τυχαίο ή μη ο 31χρονος στράικερ σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό το πρώτο του γκολ στη Super League. Πιο συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου του 2019, όταν ο Βόλος που έπαιζε τότε κέρδισε 3-2 τα «καναρίνια» στο Πανθεσσαλικό και εκείνος βρήκε δίχτυα στο 66' της αναμέτρησης.
...

Μετά συνέχισε στην Κύπρο από όπου επέστρεψε πέρσι τον Γενάρη για χάρη του Ιωνικού και ως γηπεδούχος αγωνίστηκε δις κόντρα στους «κυανοκίτρινους». Τον Μάρτιο για την κανονική διάρκεια η ομάδα του έχασε 2-1 σε ένα παιχνίδι όπου είχε δοκάρι στο 0-0 (18'), ενώ στην τελευταία αναμέτρηση της περασμένης σεζόν (φινάλε play outs) ήρθε από τον πάγκο και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 3-1 που επικράτησε.

Αρχικά στο 62' του αγώνα «έφτιαξε» το τέρμα του Τουράμ που της έδωσε το προβάδισμα (2-1) και στη συνέχεια (86') διαμόρφωσε με κεφαλιά το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Ετσι ως γηπεδούχος κόντρα στα «καναρίνια» βρίσκει δίχτυα κάθε 74' λεπτά, ενώ σε πέντε τελικές που έκανε εναντίον τους οι δύο έγιναν γκολ και ακόμη μία σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Καρέλης στη Νίκαια

Αγώνες: 2
Λεπτά: 110'
Γκολ: 2
Γκολ/Λεπτά: 1/55'
Τελικές: 5
Γκολ/Τελικές: 1/2,5

Για 3η φορά στην καριέρα του θα παίξει σήμερα (29/10) ο Νίκος Καρέλης στη Νίκαια και στις δύο προηγούμενες εκεί επισκέψεις του ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Ολες μάλιστα ήταν ως παίκτης του Παναιτωλικού για την περασμένη σεζόν και σε αμφότερες... κούνησε πλεκτό.

Αρχικά στο 2-1 της 6ης Μαρτίου που τα «καναρίνια» επικράτησαν τότε και εκείνος άνοιξε το σκορ στο 32' με ωραίο «βον πλανέ», ενώ στην ήττα 3-1 που γνώρισαν στο φινάλε των play outs έφερε στο 47', έστω και προσωρινά, το ματς στα ίσα.

Συνολικά ο 30χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί 110' στο γήπεδο της Νέαπολης ως φιλοξενούμενος του Ιωνικού και έκανε αθροιστικά πέντε τελικές, εκ των οποίων οι δύο κατέληξαν στα δίχτυα και ακόμη μία (κεφαλιά του στην αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας) για λίγα εκατοστά δεν κατέληξε επίσης στον στόχο.

Ετσι σκοράρει εκεί κάθε 55' και «χρειάζεται» μόλις δύο με τρεις (2,5 για την ακρίβεια) απόπειρες ώστε να το πράξει.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα