Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Ντόι σε φιλικό ματς με την U-17 της Μπαρτσελόνα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Ντόι σε φιλικό ματς με την U-17 της Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Ο 19χρονος χαφ Ανδρέας Ντόι είχε βάλει τον Αύγουστο του 2019 ένα τρομερό γκολ σε φιλικό ματς της U17 του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ντόι βρέθηκε στο προσκήνιο και την επικαιρότητα λόγω του ντεμπούτου του με την α' ομάδα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και έχοντας την ατυχία να βάλει αυτογκόλ. Αν και εξάρι ο Ανδρέας Ντόι έπαιξε στόπερ στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός και έγινε αλλαγή μετά το τέλος του α' μέρους. Αρκετά χρόνια πριν πάντως ο 19χρονος σήμερα παίκτης είχε βάλει ένα τρομερό γκολ.

Ήταν στις 8 Αυγούστου του 2019. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για την U17 του Ολυμπιακού στο τουρνουά που έγινε στο Μιχάλοβτσε της Σλοβακίας. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη, επικράτησαν 4-1 της αντίστοιχης ηλικιακά ομάδα της Μπαρτσελόνα, στο παιχνίδι της πρώτης ημέρας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

4-1

Τα γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Ιμπαγάσα, Ντόι, Σπυριδάκης (πεν.) και Χρονακόπουλος, ενώ οι Καταλανοί είχαν μειώσει προσωρινά σε 3-1. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σπυριδάκη. Ο Ντόι σε εκείνο το ματς είχε βάλει γκολάρα ξεκινώντας από το κέντρο, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του (κυρίως τέσσερις παίκτες τον αριθμό) και βάζοντας γκολ.

ΟΛΥ1

Η αρχική 11άδα: Γραμματικάκης, Φρέρης, Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Παστρικός, Παπακωνσταντίνου, Ντόι, Ιμπαγάσα, Κίτσος, Πάνος και Σταμούλης.

Σαν αλλαγή πέρασαν στο ματς οι: Παστράς, Γιγίνης, Ρέτσος, Δούμας, Σταυρόπουλος, Κατηφόρης, Σπυριδάκης, Λύγκας και Χρονακόπουλος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα