ΠΑΟΚ: Η εκκρεμότητα με τη ρήτρα πριν από τις υπογραφές με Λύρατζη

ΠΑΟΚ: Η εκκρεμότητα με τη ρήτρα πριν από τις υπογραφές με Λύρατζη

ΠΑΟΚ: Η εκκρεμότητα με τη ρήτρα πριν από τις υπογραφές με Λύρατζη

bet365

ΠΑΟΚ και Λύρατζης έχουν συμφωνήσει στο γενικότερο πλαίσιο που αφορά την ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του και απομένει να διευθετηθεί η εκκρεμότητα με τη ρήτρα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ετοιμάζεται να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις μ’ ένα νέο συμβόλαιο, το δεύτερο μέσα σε ένα χρόνο, με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να διπλασιάζει τις ετήσιες απολαβές του 22χρονου Έλληνα δεξιού μπακ αποκαθιστώντας μια μισθολογική «αδικία».

Πριν ένα χρόνο ο Καβαλιώτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τις απολαβές του να κυμαίνονται κοντά στις 100.000 ευρώ το χρόνο. Έκτοτε, ήρθε η καθιέρωση του ως ένα από τα βασικά «εργαλεία» της ομάδας, το καλοκαίρι μάλιστα ο Ζοσέ Μπότο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία έλεγε πως έχει εισηγηθεί προς τον Ιβάν Σαββίδη την αλλαγή των οικονομικών δεδομένων με την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, η νέα συμφωνία θα δεσμεύει τον Λύρατζη με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται κοντά στις 250.000 ευρώ.

Αυτό που απομένει να διευθετηθεί είναι το ζήτημα με τη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 10.000.000 ευρώ, που θέλει η πλευρά του ποδοσφαιριστή να υπάρχει στο νέο συμβόλαιο, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τη γενικότερη φιλοσοφία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που δεν επιθυμεί να υπάρχουν ρήτρες στα νέα συμβόλαια που υπογράφει με τους ποδοσφαιριστές της.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα