Ολυμπιακός: Τα συν και τα πλην της περίπτωσης Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα συν και τα πλην της περίπτωσης Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα συν και τα πλην της περίπτωσης Φορτούνη

bet365

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει πιθανό να ενεργοποιηθεί ξανά αγωνιστικά στον Ολυμπιακό με αυτό το come back να έχει και συν αλλά και πλην.

Τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει η... φημολογία πως ο Φορτούνης μπορεί ακόμα και να μπει αποστολή με τον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα κυρίως ως δεκάρι και γενικότερα έχει την ποιότητα να βοηθήσει δημιουργικά και επιθετικά. Υπάρχουν όμως και θετικά αλλά και αρνητικά για την αγωνιστική υπόθεση του Κώστα Φορτούνη.

Τα θετικά του come back του

Πρώτον ξεκινάμε με τα συν. Είναι ένας παίκτης που ξέρει το τι σημαίνει Ολυμπιακός και έχει προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην ομάδα είτε είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού είτε όχι. Στην καλή του ημέρα μπορεί να δώσει ασίστ, γκολ ή καλές στατικές φάσεις.

ΦΟΡΤΟΥ1

Δεύτερον είναι ένας χαφ με μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει δυναμικά στο αγωνιστικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Έχει τη... δίψα να καθιερωθεί ξανά και να πετύχει.

Τρίτον είναι ένας παίκτης με το χαρακτηριστικό στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι του. Κάτι που χρειάζεται αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ πάντως τον Φορτούνη τον έχει δοκιμάσει και ως οκτάρι.

Τα αρνητικά για την επάνοδό του

Υπάρχουν όμως και τα πλην. Μετά από δύο χιαστούς ο Φορτούνης θέλει ειδική διαχείριση και ποτέ δεν είναι εύκολο ένας παίκτης να γυρίσει όπως ήταν πριν από έναν τέτοιον τραυματισμό.

Κατά 2ον είναι ένας παίκτης που προέρχεται από πολύμηνη αγωνιστική αποχή. Στον Ολυμπιακό το τελευταίο παιχνίδι του Φορτούνη ήταν στην περσινή σεζόν, 2021-2022.

Είχε παίξει για τελευταία φορά στις 17/5/2022 στο 2-3 με την ΑΕΚ στα play offs. Ήταν το πρώτο ματς εκείνης της χρονιάς που είχε χριστεί βασικός! Έκτοτε σε αγωνιστικό γήπεδο χρησιμοποιήθηκε σε φιλικό του Ολυμπιακού Β' και δεν έχει καταγράψει κανένα λεπτό σε επίσημο ματς.

Τρίτον δεν γίνεται να πέσει όλη η πίεση πάνω μόνο σε έναν παίκτη. Κανένας Φορτούνης δεν θα δώσει μόνος του όλες τις αγωνιστικές λύσεις. Ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό θυμίζουμε πως έχει 266 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ. Την αμέσως προηγούμενη χρονιά ο Φορτούνης είχε 5 ματς με 1 γκολ και το 2020-2021 είχε 46 αγώνες με 9 γκολ και 13 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα