Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Αντέτζο

Newsroom
Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Αντέτζο

bet365

Με μια αγωνιστική που θα την εκτίσει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αλμωπό Αριδαίας τιμωρήθηκε ο Ντάνιελ Αντέτζο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Μία αγωνιστική ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ντάνιελ Αντέτζο για όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα του Ιωνικού με την Λαμία. Ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την ποινή του Αντέτζο έχει ως εξής:

«Απόσπασμα

Αρ. Απόφ. 198/17-10-2022

ΠΡΟΣ

ADEJO DANIEL (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, ADEJO DANIEL, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 25677_2022 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε θεατές (άρθρα 1, 2, 10 παρ. 1 περ. α Ι΄, 2 περ. Α, 5 περ. στ ιι, 25 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ. ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 17η Οκτωβρίου 2022. (αγώνας της 8-10-2022 ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – Πειθαρχική δίωξη 25677_2022)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα