Α.Ε.Κ.: Όρκος νίκης με Τσούμπερ και Μάνταλο να «φτιάχνουν» τους υπόλοιπους! (vid)

Α.Ε.Κ.: Όρκος νίκης με Τσούμπερ και Μάνταλο να «φτιάχνουν» τους υπόλοιπους! (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Α.Ε.Κ.: Όρκος νίκης με Τσούμπερ και Μάνταλο να «φτιάχνουν» τους υπόλοιπους! (vid)

bet365

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο "Βικελίδης" και μετά την προθέρμανση οι παίκτες της ΑΕΚ μια μεγάλη αγκαλιά και ομιλία εμψύχωσης από δύο που δεν ξεκινούσαν 11αδα...

Είναι λένε οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά και φέρνουν σημαντικές αλλαγές σε μια ομάδα όταν προέρχεται από μια κακή σεζόν. Γεγονός που ισχύει στην ΑΕΚ η οποία μάλιστα μετράει και τρεις σερί απογοητευτικές χρονιές με εικόνα αγωνιστικής και όχι μόνο αποσύνθεσης!

Η πρώτη διαφορά που γίνεται ξεκάθαρη και ορατή στο μάτι είναι αυτή στο χορτάρι. Η ΑΕΚ παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο, πλέον όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί της. Την αναφέρουν ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα που αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με φουλ ένταση, εξαιρετικά γυμνασμένη και με έντονο το στοιχείο της δημιουργίας.

Η πιο σημαντική ωστόσο διαφορά είναι έξω από το χορτάρι και μέσα στα αποδυτήρια. Εκεί δούλεψε πρωτίστως ο Ματίας Αλμέιδα ο οποίος είχε διακρίνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα πολύ πριν αναλάβει τη τεχνική της ηγεσία. Το διάστημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας και της αρχής του πρωταθλήματος, στα δύσκολα αποτελέσματα, αποδείχτηκε ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει καμία σχέση με τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο νοοτροπίας και ένωσης στο εσωτερικό της.

Ο Αλμέιδα δουλεύει πολύ και όχι μόνο στο χορτάρι, όπως και όλοι οι συνεργάτες του, τεράστιο κέρδος για την ΑΕΚ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα