Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε ένα γκολ με μία τελική στο Ηράκλειο και ο Μπακαμπού ένα με τρεις (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε ένα γκολ με μία τελική στο Ηράκλειο και ο Μπακαμπού ένα με τρεις (vids)

bet365

Εξαιρετικές οι επιδόσεις των δύο παικτών του Ολυμπιακού σχετικά με την αναλογία των τελικών με τα γκολ που σημείωσαν με τον ΟΦΗ για το τελικό 1-2!

Ο 31χρονος Γκάρι Ροντρίγκες έσπασε το... ρόδι στο σκοράρισμα φέτος μετά από 8 ματς στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής εξτρέμ, που έχει 30 ματς στον Ολυμπιακό με 6 γκολ και 3 ασίστ και ο οποίος βέβαια εάν δεν είχε βγάλει τα γνωστά θέματα τραυματισμών του θα είχε παίξει σαφώς παραπάνω.

Μάλιστα με τον ΟΦΗ πέτυχε το πρώτο εκτός έδρας γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Τα προηγούμενα 5 (από πέρυσι) ήταν όλα στο Φάληρο και το γήπεδο Καραϊσκάκη. Με τη φανέλα δε του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει όλα τα εν Ελλάδι γκολ του στη Τούμπα.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ2

Ο Ροντρίγκες την περασμένη σεζόν είχε 22 ματς στον Ολυμπιακό με 5 γκολ και 3 ασίστ. Έχει σκοράρει ξανά κατά του ΟΦΗ αλλά το έχει κάνει σε αγώνα στο γήπεδο των Πειραιωτών.

Το φοβερό με τον Γκάρι Ροντρίγκες με τον ΟΦΗ ήταν πως σκόραρε ένα γκολ με μία τελική στο ματς για να κάνει το 1-1. Είχε δηλαδή το απόλυτο. Ο δε Σεντρίκ Μπακαμπού είχε 3 τελικές και 1 γκολ στο ίδιο παιχνίδι. Ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός έχει 3 γκολ σε 3 ματς στο Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό αλλά το σπουδαιότερο είναι πως έχει κρίνει 2 αγώνες.

Στο 2-0 με τον Ατρόμητο είχε 2 γκολ και με τον ΟΦΗ είχε το νικητήριο τέρμα. Με άλλα λόγια έχει... χαρίσει δύο νίκες και μάλιστα εξαιρετικά σημαντικές στην ομάδα του Ολυμπιακού και είναι σίγουρα ο πιο φορμαρισμένος του φορ αυτήν την περίοδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα