ΠΑΟΚ: Αγωνία για Βιεϊρίνια

Newsroom
ΠΑΟΚ: Αγωνία για Βιεϊρίνια

bet365

Αναμονή για την κατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια είναι στον ΠΑΟΚ μετά την αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Δεν ήταν μόνο το... σοκ με τον Λεβαδειακό, όπου ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με γκολ του Μπελμόντ στο 90+3', αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και τον Αντρέ Βιεϊρίνια να παίζει μόλις δέκα λεπτά και να αποχωρεί λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπήκε στο 61' ως αλλαγή και μετά από 10 λεπτά ζήτησε να βγει λόγω ενός «σφιξίματος» στον αριστερό δικέφαλο.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου αναμένεται να κάνει μαγνητική εξέταση το πρωί της Δευτέρας (10/10) ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς, με σημαντικό παράγοντα το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.

Να θυμίσουμε πως η αποβολή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα τελευταία λεπτά σημαίνει πως ο Σέρβος θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα