Οι συμβουλές του Ζίβκοβιτς σε Κοτάρσκι: «Να δουλεύει σκληρά και να μην τα παρατάει»

Newsroom
Οι συμβουλές του Ζίβκοβιτς σε Κοτάρσκι: «Να δουλεύει σκληρά και να μην τα παρατάει»

bet365

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά, ενώ αναφέρθηκε και στις συμβουλές που δίνει στον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε με τον Παναθηναϊκό, αυτό που αξίζαμε με τη δουλειά μας στο χορτάρι, αλλά και τη δουλειά ολόκληρης της εβδομάδας, αλλά όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα, να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Λεβαδειακό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Για τον τρόπο δουλειάς μας και την εικόνα μας στο γήπεδο, θεωρώ ότι αξίζαμε περισσότερους βαθμούς. Πάντως είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι. Σίγουρα θα κάνουμε ένα comeback και θα μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς. Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να πάρουμε αυτό που πρέπει».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Γενικότερα, κάθε παιχνίδι πάμε να για κερδίσουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τις συμβουλές: «Είναι από μια χώρα κοντά στη δική μου, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχουμε μια πολύ καλή επαφή. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που μας έχει βοηθήσει ήδη, όπως στην αναμέτρηση με τον Άρη. Σίγουρα είναι ακόμα μικρός και έχει πράγματα να μάθει, να πάρει εμπειρίες. Εγώ αυτό που του λέω συνεχώς είναι να δουλεύει σκληρά και να μην τα παρατάει ποτέ. Φυσικά θα είμαι χαρούμενος αν κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Mundial και θέλω να τον δω και πρώτο τερματοφύλακα. Ποτέ δεν ξέρεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα