ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο, αλλά με Ολιβέιρα και Ζίβκοβιτς στη Λιβαδειά

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο, αλλά με Ολιβέιρα και Ζίβκοβιτς στη Λιβαδειά

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο, αλλά με Ολιβέιρα και Ζίβκοβιτς στη Λιβαδειά

bet365

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν πήρε μέρος, λόγω ενοχλήσεων, στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ κι έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα στη Λιβαδειά. Μέσα οι Ολιβέιρα και Α. Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του αγώνα και στο τέλος έγινε η καθιερωμένη εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων κι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης , Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα