Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ προοδεύει»

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ προοδεύει»

Newsroom
 Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ προοδεύει»

bet365

Ο Λουτσέσκου σχολίασε πως οι παίκτες του δουλεύουν «σκληρά» στις προπονήσεις και έδειξε αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ της τρέχουσας σεζόν.

Στο «-7» από την κορυφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όμως ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε στη NOVA πως δεν τον προβληματίζει η κατάσταση στη βαθμολογία. «Δεν μου δημιουργεί κάτι προβληματισμό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα που έχω είναι ξεκάθαρη,είμαι 17 χρόνια προπονητής, μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πράγματα. Είχαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε, είμαστε μια ομάδα που συλλέγει εμπειρίες την δεδομένη στιγμή, είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που η ομάδα δημιουργεί και παράγει, οπότε δεν έχω κάποιον προβληματισμό», σχολίασε αρχικά για το πρόσφατο ντέρμπι με τους «πράσινους» όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 2-1. Και μετά ρωτήθηκε για τη συγκομιδή του. «Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά παράλληλα δεν είναι και κάτι που μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε ότι αφορά την ομάδα μου, μπορώ να σας πω ότι από τις προπονήσεις, έχουμε ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα γκρουπ που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Για τη συνέχεια ανέφερε ότι «είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα προοδεύει, δημιουργεί πράγματα και θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα θα μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι, το αν θα παλεύει για τη νίκη είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι».

Κλείνοντας μίλησε και για το αυριανό (9/10) ματς με τον Λεβαδειακό. «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, θα περιμένει οποιοδήποτε λάθος μας ο Λεβαδειακός, θα πρέπει και εμείς να εκμεταλλευτούμε το παραμικρό λάθος, την παραμικρή ευκαιρία που θα μας δοθεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα