Ιωνικός: Το «know how» των Μάντζη, Ιωαννίδη είναι ίσως το «κλειδί» για τον «τελικό» με τη Λαμία (vids)

Newsroom
Ιωνικός: Το «know how» των Μάντζη, Ιωαννίδη είναι ίσως το «κλειδί» για τον «τελικό» με τη Λαμία (vids)

bet365

Ο Ιωνικός θα… παίξει τα… ρέστα του κόντρα στη Λαμία και τα δύο «9άρια» του, Μάντζης και Ιωαννίδης, τα πήγαν πέρσι πολύ καλά όταν κλήθηκαν να αντιμετώπισαν την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ιωνικό στο σημερινό (8/10) ματς με τη Λαμία, καθώς η ομάδα παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση και μετά από έξι ματς δεν έχει ακόμη κερδίσει.

Αυτόματα το «τρίποντο» αποτελεί τη μόνη διέξοδο, πόσο δε όταν πρόκειται για ένα μίνι ντέρμπι της ουράς και επειδή… ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, στόχος του club είναι να έρθει το θετικό, για εκείνο, αποτέλεσμα ακόμη και με «μισό-μηδέν».

Σε αυτή την περίπτωση οι Βασίλης Μάντζης και Νίκος Ιωαννίδης, εκτός της δεδομένης αξίας τους στα φορ, καλούνται να εκμεταλλευτούν και την παράδοση που «χτίζουν» κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Την περασμένη σεζόν τα πήγαν πολύ καλά εναντίον της, αφού σε αθροιστικά πέντε παιχνίδια που την αντιμετώπισαν μέτρησαν από κοινού τρία γκολ, ενώ παράλληλα είχαν μία ασίστ και δύο «καθαρές» ευκαιρίες, όπου ο γκολκίπερ Σαράνοφ τους… είπε «όχι».

Μάντζης VS Λαμία
Αγώνες: 2
Λεπτά: 87’
Τελικές: 6
Γκολ: 2

Στις αρχές του 2022 επέστρεψε ο Βασίλης Μάντζης στην Ελλάδα για χάρη του Ιωνικού και ήταν εκ των μεγάλων του πρωταγωνιστών στην ξέφρενη περσινή του πορεία, όταν εκείνος σημείωσε εννέα γκολ σε 18 ματς. Το πρώτο του μάλιστα με τη φανέλα του ήταν εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία, ενώ απέναντί της βρήκε δίχτυα και στην αναμέτρηση των play outs.

Ετσι σε μόλις δύο εμφανίσεις του σκόραρε δις με μόλις έξι τελικές, ενώ ο πορτιέρε Σαράνοφ πιστώνεται μία μεγάλη επέμβαση απέναντί του στον αγώνα της Νεάπολης.
Για την ιστορία ο 31χρονος στράικερ χρίστηκε παλαιότερα σκόρερ κόντρα στη Λαμία τόσο ως παίκτης του Βόλου, όσο και με τη φανέλα του Κισσαμικού.

Ιωαννίδης VS Λαμία
Αγώνες: 3
Λεπτά: 261’
Τελικές: 10
Γκολ: 1
Ασίστ: 1
Εάν υπήρξε ένα αποτέλεσμα που κράτησε πέρσι τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «κόλπο» της παραμονής, έστω και αν τελικά δεν τα κατάφερε, ήταν το 2-1 επί της Λαμίας στα τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Σε εκείνο το παιχνίδι του «ΔΑΚ» μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Ιωαννίδης, αφού στο 29’ της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ και στο 53’ έπαιξε για τον Παμλίδη που διπλασίασε τα τέρματα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ετσι ο 28χρονος στράικερ «μέτρησε» πέρσι ένα γκολ και μία ασίστ απέναντί της, ενώ εκ των εννέα τελικών του που δεν βρήκαν δίχτυα στα συνολικά τρία ματς που την αντιμετώπισε η μία λογίζεται ως «καθαρή» ευκαιρία, όπου αντέδρασε όμορφα/σωστά. ο Σαράνοφ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα