AEK: Φουλ έντασης, διάθεσης, συγκέντρωσης και δουλειάς! (vid)

AEK: Φουλ έντασης, διάθεσης, συγκέντρωσης και δουλειάς! (vid)

Γιώργος Τσακίρης
AEK: Φουλ έντασης, διάθεσης, συγκέντρωσης και δουλειάς! (vid)

bet365

Ανοιχτή προπόνηση και σούπερ δουλειά για τους παίκτες της Α.Ε.Κ. από τον Αλμέιδα και τους συνεργάτες του, η δουλειά, οι εντολές και η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα.

Αναμενόμενα πολλή δουλειά για μια ακόμη μέρα στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και των συνεργατών του. Δουλειά που βγήκε απόλυτα και σωστά από τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι είχαν φουλ ένταση στο πρόγραμμά τους και ανταποκρίθηκαν απόλυτα σε ένα πρόγραμμα που έφτασε και ξεπέρασε τις δυο ώρες.

Η προετοιμασία για την αναμέτρησης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έχει ξεκινήσει με τον Αργεντινό τεχνικό να δουλεύει όλα εκείνα τα κομμάτια που βγάζει στο χορτάρι η ομάδα του και την κάνουν να ξεχωρίζει: ένταση, ταχύτητες, δύναμη, δουλειά στην άμεση ανάκτηση της μπάλας με άσκηση στο πρεσινγκ και την κυκλοφορία σε μικρούς χώρους και δουλειά στην ανάπτυξη από τα άκρα (και τον άξονα) και τα τελειώματα.

Στη διάρκεια όλων αυτών των ασκήσεων προφανώς και ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του δεν σταμάτησαν να απαιτούν το 100% από τους ποδοσφαιριστές τους και να τους επιβραβεύουν για το επίπεδο αποτελεσματικότητας και ανταπόκρισης στην εκάστοτε άσκηση. Με το που τελείωνε η δουλειά στην ανάκτηση της μπάλας, στο πρέσινγκ και την κυκλοφορία, ακολουθούσε η δουλειά στην ανάπτυξη με χτίσιμο επίθεσης από την άμυνα και τελειώματα από άκρα και άξονα!

Στα Σπάτα βρίσκονταν και ο Γιόνσον ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα κανονικά και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Άρη. Αντίθετα σπίτι του έμεινε ο Χατζισαφί που ταλαιπωρήθηκε από την ίωση... Δουλειά ατομικού προγράμματος έκανε ο Φαν Βέερτ εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ στο χορτάρι στα Σπάτα δεν ήταν ούτε ο Στάνκοβιτς. Προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα δεν έκαναν και οι Γαλανόπουλος, Άμραμπατ λόγω αποφόρτισης.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι κιτρινόμαυροι έκαναν δίτερμα σε μικρό χώρο και χωρισμένοι σε 3 ομάδες. Ένα μίνι τουρνουά κοινώς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα