ΑΕΚ: Τα δύο γκολ που οι «κιτρινόμαυροι» έκρυψαν την μπάλα

ΑΕΚ: Τα δύο γκολ που οι «κιτρινόμαυροι» έκρυψαν την μπάλα

Newsroom
ΑΕΚ: Τα δύο γκολ που οι «κιτρινόμαυροι» έκρυψαν την μπάλα

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε εκπληκτική κυκλοφορία της μπάλας σε δύο από τα τέρματα που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι εμφανίζοντας δείγματα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα επί Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός πρέπει να είναι σαφέστατα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό, αφού πέρα από την εικόνα, η «Ένωση» είχε και την ουσία παρουσιάζοντας πολλά από τα πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις από τότε που ανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα.

Στο δεύτερο και στο τέταρτο γκολ της ΑΕΚ, οι παίκτες έχουν επιδείξει εξαιρετική υπομονή και καθαρό μυαλό κυκλοφορώντας την μπάλα όσο χρειαστεί μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να επιτεθούν. Αυτό οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» να φτάσουν τις 16 επαφές στην πρώτη φάση και τις 29 στην δεύτερη φάση έχοντας στην κατοχή τους την μπάλα για τουλάχιστον ένα λεπτό αδιάκοπα και στις δύο αυτές περιόδους.

Στην πρώτη φάση που αναφερόμαστε δηλαδή αυτή που φέρνει το 2-0 τις 16 επαφές που διενεργούνται μέσα σ' ένα λεπτό (24,50-25,50) τις κάνουν οι εξής παίκτες...

  • Στάνκοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Ρότα, Ελίασον, Σιμάνσκι, Μουκουντί, Αραούχο, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Στάνκοβιτς, Αραούχο, Πινέδα μεγάλη μπαλιά, Ελίασον σέντρα , Λιβάι κεφαλιά και 2-0.
  • Στην δεύτερη φάση από την οποία προέρχεται το 4-0 της ΑΕΚ τις 29 επαφές έχουν κάνει σε διάστημα κάτι παραπάνω του ενός λεπτού (63.47-64,53) οι:

Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Ρότα, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Μουκουντί, Πινέδα, Αραούχο, Πινέδα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Αραούχο, Πινέδα, Αραούχο, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Αραούχο, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Βίντα, Ελίασον, Λιβάι, Ρότα, Ελίασον σέντρα, Γκατσίνοβιτς πλασέ και 4-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα