Ο Νικολαΐδης εξιστόρησε πως προέκυψε η ανάρτηση του Αραούχο με το «Αιώνιε Ντέμη» (vid)

Ο Νικολαΐδης εξιστόρησε πως προέκυψε η ανάρτηση του Αραούχο με το «Αιώνιε Ντέμη» (vid)

Newsroom
Ο Νικολαΐδης εξιστόρησε πως προέκυψε η ανάρτηση του Αραούχο με το «Αιώνιε Ντέμη» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε το πως φτάσαμε στην αποθεωτική ανάρτηση του Σέρχιο Αραούχο.

Μία από τις πολλές φωτογραφίες που έβγαλε ο Ντέμης Νικολαΐδης την Παρασκευή, κατά την διάρκεια των εγκαινίων της OPAP Arena, ήταν αυτή που έγινε viral από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και συγκεκριμένα αυτή στην θέση του Σέρχιο Αραούχιο.

Μία εικόνα που δεν την δημοσιοποίησε ο ίδιος, αλλά ο Αργεντινος επιθετικός της Ένωσης, ο οποίος αποθέωσε τον παλαίμαχος άσο των «κιτρινόμαυρο», γράφοντας μεταξύ άλλων «αιώνιε Ντέμη».

Το πως φτάσαμε όμως σε αυτή την ανάρτηση από τον αρχηγό της ΑΕΚ, το εξιστόρησε την Δευτέρα στην Nova και στην εκπομπή «Monday FC» ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Είμαστε κάτω και περιμένουμε να μπούμε. Μου λέει ο Ηλίας "έχεις δει τα αποδυτήρια", του λέω "όχι". "Πάμε μου λέει", με πάει στα αποδυτήρια, του λέω "βγάλε με μία", εδώ στην θέση του Αραούχο (σ.σ. και ο Ντέμης φόραγε το 11) και με βγάζει. Εκεί που καθόμουν εγώ στην σουίτα, μπροστά μου ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ και την στέλνω στον Αραούχο την φωτογραφία, απλά για να του δείξω οτι ήρθα στην θέση του. Με ρώτησε "μπορώ να την χρησιμοποιήσω" και του είπα "μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις". Μετά μου είπαν οτι την ανέβασε...», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα