Σπανός: «Παρασυρθήκαμε από τον παλμό του κόσμου της ΑΕΚ»

Newsroom
Σπανός: «Παρασυρθήκαμε από τον παλμό του κόσμου της ΑΕΚ»

bet365

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-1 από την ΑΕΚ στάθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα της OPAP Arena και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αγωνίζεται με μέταλλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανός μετά το ΑΕΚ - Ιωνικός 4-1:

Αρχικά είπε: «Δυστυχώς ήμασταν οι άτυχοι γιατί η συγκυρία μας έφερε να παίξουμε ένα παιχνίδι με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες απέναντι σε μια ΑΕΚ που έπαιζε για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα. Το να χάσεις με κατεβασμένα χέρια όμως είναι παράξενο. Δεν μπορούμε παρά να σκύψουμε το κεφάλι να δουλέψουμε και να πάμε στο ματς με τη Λαμία που είναι τελικός. Δεν αξίζει κριτική στο παιχνίδι. Δεν κάναμε τίποτα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια σε όλη την κατάσταση που είδα, συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΑΕΚ, στους παίκτες και στον προπονητή. Είναι ένα γήπεδο που χαίρεσαι να παίζεις».

Για το τι ήταν το χειρότερο που είχε να αντιμετωπίσει: «Την ορμή της ΑΕΚ, την όρεξη να κερδίσει, να κάνει την πρώτη της νίκη μετά από τόσα χρόνια στην έδρα της. Το χειρότερο ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Παρασυρθήκαμε εμείς από τον παλμό του κόσμου και την πίεση παρότι θεωρητικά η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε άγχος. Έτσι δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Αν μείνουμε στο πέρυσι θα χάσουμε το φέτος. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Πρέπει να αλλάξει το μυαλό μας, να μαχόμαστε. Και αυτό δεν το έχουμε. Είναι ωραίο να δημιουργείς, αλλά δεν κερδίζεις κάτι, έχεις ένα βαθμό. Πρέπει να δείξουμε πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα που δεν τα είχαμε ως τώρα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα