Αλμέιδα: «Απίστευτη ατμόσφαιρα, ένιωσα όπως όταν έπαιζα στο Μονουμεντάλ» (vid)

Newsroom
Αλμέιδα: «Απίστευτη ατμόσφαιρα, ένιωσα όπως όταν έπαιζα στο Μονουμεντάλ» (vid)

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων μετά τη νίκη επί του Ιωνικού, πως ένιωσε σαν να έπαιζε στο Μονουμεντάλ.

Ιδανική πρεμιέρα στο νέο της σπίτι για την ΑΕΚ, με την Ένωση να επικρατεί στην Opap Arena – Αγιά Σοφιά του Ιωνικού με 4-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής, ξεκινώντας αρχικά για το ματς: «Είναι αλήθεια πως μιλήσαμε αρκετά για το παιχνίδι αυτό. Αυτό που θέλαμε ήταν να απορροφήσουμε θετικά την ενέργεια του κόσμου. Ξέραμε πως η γιορτή και η φιέστα ήταν για τον κόσμο και εμείς έπρεπε να παίξουμε για 90 λεπτά. Έπρεπε να καταλάβουμε τον ρόλο και την αποστολή που είχαμε. Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά και μπράβο τους».

Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν κάτι το απίστευτο, κάτι το καταπληκτικό. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια που δίνουν και η ομάδα έπαιξε μαζί με τον κόσμο. Είναι αλήθεια πως στο Μονουμεντάλ ένιωσα παρόμοιες στιγμές και σήμερα αισθάνθηκα όπως τότε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα