ΠΑΟΚ: Ο Σταύρος Σαράφης δείχνει να βγαίνει νικητής από τη μεγάλη «μάχη»

ΠΑΟΚ: Ο Σταύρος Σαράφης δείχνει να βγαίνει νικητής από τη μεγάλη «μάχη»

ΠΑΟΚ: Ο Σταύρος Σαράφης δείχνει να βγαίνει νικητής από τη μεγάλη «μάχη»

bet365

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Σταύρου Σαράφη, που από το Σάββατο 17/9 νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ».

Πέρασαν 17 ημέρες από την στιγμή που ο Σταύρος Σαράφης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», όπου διασωληνώθηκε ξεκινώντας να δίνει τη μεγάλη «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τα τελευταία νέα από τους θεράποντες ιατρούς είναι πολύ ευχάριστα για την πορεία της υγείας του θρυλικού «Καίσαρα» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος μέρα με την μέρα είναι και καλύτερα και εμφανίζει μια σημαντική βελτίωση.

Από την περασμένη Πέμπτη (29/9), έχει αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα υποστήριξης και σήμερα (3/10) άνοιξε τα μάτια του έχοντας ανακτήσει κανονικά τις αισθήσεις του!

Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές και αν δεν υπάρξουν επιπλοκές τότε δεν αποκλείεται να βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και να μπει σε μια φάση ανάρρωσης από τη μεγάλη «μάχη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα