ΠΑΟΚ: Καλά μηνύματα για τον Σταύρο Σαράφη

ΠΑΟΚ: Καλά μηνύματα για τον Σταύρο Σαράφη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Καλά μηνύματα για τον Σταύρο Σαράφη

bet365

Πέντε μέρες μετά την εισαγωγή του στην εντακτική του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» κάποια καλά νέα προέκυψαν γύρω από την κατάσταση της υγείας του Σταύρου Σαράφη.

Ο 72χρονος Σταύρος Σαράφης το περασμένο Σάββατο (17/9) υπέστη εγκεφαλικό και αμέσως εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», όπου και διασωληνώθηκε.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής του. Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ έπρεπε να σταθεί όρθιος, παλικάρι, όπως ήταν όταν αγωνιζόταν φορώντας την «ασπρόμαυρη» φανέλα, για κερδίσει κι αυτό το ντέρμπι. Το πιο μεγάλο ντέρμπι.

Μετά από πέντε μέρες νοσηλείας τα νέα για πρώτη φορά είναι καλά, καθώς η κατάσταση του κρίνεται σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς θα επιχειρηθεί η αποσύνδεσή του από τη μηχανική υποστήριξη.

Από την στιγμή που το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου εμφανίζεται σχετικά αισιόδοξο και κρίνει πως η κατάστασή του σιγά σιγά σταθεροποιείται, η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, ίσως μέσα στις επόμενες ώρες γίνει η αποσύνδεση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα