Ο Μέσι ενηλικίωσε ποδοσφαιρικά τον Αϊτόρ: Όταν έκανε τα γόνατά του να τρέμουν (vid)

Ο Μέσι ενηλικίωσε ποδοσφαιρικά τον Αϊτόρ: Όταν έκανε τα γόνατά του να τρέμουν (vid)

Newsroom
Ο Μέσι ενηλικίωσε ποδοσφαιρικά τον Αϊτόρ: Όταν έκανε τα γόνατά του να τρέμουν (vid)

bet365

O ιστορία του Αϊτόρ με τον Λιονέλ Μέσι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας του, με αποτέλεσμα να είναι τώρα ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού.

Στη ζωή κάθε ανθρώπου, υπάρχουν κάποια σκηνικά που τον διαμορφώνουν ως άνθρωπο και ως χαρακτήρα, με τον Αϊτόρ να μην αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Προκειμένου ο Ισπανός να γίνει αυτός που απολαμβάνουμε σήμερα στα γήπεδα της Super League, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην ξέφρενη αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα, σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρήκε τρόπο να εκμεταλλευτεί το πλούσιο ταλέντο του, όμως νωρίτερα είχε γίνει ένα άλλο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Στην Μπαρτσελόνα μπορεί να μην κατάφερε να καθιερωθεί και να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν, όταν ήταν μικρό παιδί και γινόταν μέλος των ακαδημιών της σε ηλικία 6 ετών, όμως κατάφερε να γράψει 2 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» και να ζήσει την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων, μαζί με τον «Λίο», τον Νεϊμάρ, τον Ινιέστα και τον Πικέ. Αυτές ήταν για το Copa Del Rey τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο του 2015 απέναντι στην Βιλανοβένσε, όταν και στο δεύτερο έδωσε και μία ασίστ στον Σάντο Ραμίρεζ για να κάνει το 3-1.

Αιτόρ

Την επόμενη του ντεμπούτο του λοιπόν, έγινε το περιστατικό στο οποίο αναφερόμαστε... Ο 19χρονος τότε Αϊτόρ ήταν στα αποδυτήρια και είδε τον Μέσι να τον πλησιάζει: «Λίγο πριν την πρωινή προπόνηση, ήρθε κοντά μου. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου ζήτησε να απευθυνθώ σε όλη την ομάδα. Το γόνατά μου άρχισαν να τρέμουν, αλλά είπα μερικές κουβέντες. Ήταν τρομακτικό, η πιο δύσκολη στιγμή του χρόνου μου στην Μπαρτσελόνα. Εκ των υστέρων βέβαια ήταν η καλύτερη ανάμνησή μου». Από εκείνη τη στιγμή, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε ενηλικιωθεί και ποδοσφαιρικά, καθώς καλές οι συμμετοχές, καλές οι ασίστ και τα γκολ, αλλά το να μιλάς σε παίκτες όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ και τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια των Καταλανών εκείνη την περίοδο, ήταν σαφώς πιο δύσκολη αποστολή.

Λογικό ήταν λοιπόν, μετά από αυτό, να έχει... εικόνισμα τον Αργεντίνο και να φτάσει στο σημείο να δώσει το όνομά του ακόμα και στον σκύλο του. Στην La Liga μπορεί να μην κατάφερε να στεριώσει, μετά τις ευκαιρίες που είχε σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλη, όμως στην Ολλανδία με την Τβέντε και στη συνέχεια στην χώρα μας και στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς, ο Αϊτόρ κατάφερε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του και να γίνει αυτό που έγραφε χθες η Marca: «Ο νέος Θεός που προσκυνά η Αθήνα». Και οι φίλοι του «τριφυλλιού» το οφείλουν σε ένα μεγάλο βαθμό στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν ο ποδοσφαιρικός influncer του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού και της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα