ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Λουτσέσκου!

bet365

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε την οργή των φίλων του ΠΑΟΚ που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες προς παίκτες και Λουτσέσκου αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποδοκίμασε τους παίκτες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου με το τέλος του ντέρμπι της Τούμπας. Η ήττα με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό ήταν λογικό να προκαλέσει έντονα συναισθήματα απογοήτευσης στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών την ώρα που πήγε στην κάμερα της Nova για να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του για το παιχνίδι. Μάλιστα για περισσότερα από πέντε λεπτά ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν σε απόσταση... αναπνοής από το κάγκελο που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα