Λεβαδειακός: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του

Σωτήρης Μυκονίου
Λεβαδειακός: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του

bet365

Η εκτός έδρας ήττα του Λεβαδειακού από την Λαμία κράτησε την ομάδα της Λιβαδειάς στους δύο βαθμούς σε έξι αγώνες ισοφαρίζοντας έτσι το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Super League.

Η χθεσινοβραδυνή (01/10) επικράτηση της Λαμίας με 1-0 επί του Λεβαδειακού οδήγησε την ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς στην ισοφάριση της πιο αρνητικής επίδοσής της αναφορικά με την συγκομιδή βαθμών στους πρώτους έξι αγώνες της Super League.

Βλέπετε η ομάδα της Λιβαδειάς έχει φέτος δύο βαθμούς στα πρώτα έξι ματς, αφού έχει γνωρίσει την ήττα τέσσερις φορές από Άρη (3-0), Παναθηναϊκό (1-0), ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) και Λαμία (1-0) ενώ έχει αναδειχθεί και δύο φορές ισόπαλη με Ιωνικό (0-0) και Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο Λεβαδειακός έχει κάνει τόσο κακό ξεκίνημα στην πρώτη κατηγορία, αφού και τη σεζόν 2014-2015 είχε πάλι δύο βαθμούς στους πρώτους έξι αγώνες.

Τότε στους πρώτους έξι αγώνες είχε ηττηθεί από Αστέρα Τρίπολης (2-1), Ξάνθη (2-0), Κασσιόπη (3-2) και Βέροια (2-1) ενώ είχε έρθει ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό (1-1) και τον Πανθρακικό (1-1).

Βέβαια εκείνη τη σεζόν είχε βάλει έξι γκολ σε αντίθεση με φέτος που έχει σημειώσει μόλις δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα