Μποάκι: «Νιώθω πολύ ήρεμος και χαρούμενος με το κλίμα στη Λαμία» (vid)

Newsroom
Μποάκι: «Νιώθω πολύ ήρεμος και χαρούμενος με το κλίμα στη Λαμία» (vid)

bet365

Το παρθενικό γκολ του Ρίτσμοντ Μποάκι με τη Λαμία συνδυάστηκε με το πρώτο τρίποντο της ομάδας στη Superleague και ο ίδιος αναφέρθηκε πάνω σε αυτό.

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις, η Λαμία ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Superleague κόντρα στον Λεβαδειακό (1-0).

Ο «χρυσός» σκόρερ ήταν ο Ρίτσμοντ Μποάκι ο οποίος άνοιξε... λογαριασμό με τους Λαμιώτες και μετά το παιχνίδι, μίλησε για τη νίκη αλλά και το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά είπε:

Για την πρώτη νίκη της Λαμίας και το σεφτέ του: «Καταρχήν ευχαριστώ τον Θεό για το σημερινό, είναι μία ομαδική δουλειά, αφιερώνω το γκολ στους οπαδούς που δημιούργησαν θερμό κλίμα βοηθώντας την ομάδα, παίζουμε ομαδικά και τίποτα δεν είναι ατομικό»

Για το εντός έδρας τρίποντο έπειτα από δέκα μήνες και αν αυτό τους απελευθερώνει: «Για μένα θεωρώ ότι δεν υπάρχει άγχος, θέλουμε να νικάμε, είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ, από την πρώτη στιγμή που ήρθα ένιωσα οικεία, αν έρθετε στις προπονήσεις μπορείτε να το αντιληφθείτε. Νιώθω πολύ ήρεμος και χαρούμενος με το κλίμα εδώ».

Για τους στόχους του: «Πιστεύω πολύ, είμαι γερός και ο Θεός είναι στο πλάι μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος, το καλύτερο που είναι να έρθει ας έρθει»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα