ΟΦΗ: Μέσα ο Τοράλ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

ΟΦΗ: Μέσα ο Τοράλ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Μέσα ο Τοράλ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

bet365

Κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε ο Γιον Τοράλ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γνωστή έκανε την αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Superleague ο ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Γιον Τοράλ να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για το συγκεκριμένο ματς και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή ενώ κανονικά μέσα βρίσκεται και ο Τιεβί Μπιφουμά.

Από την άλλη, μέρος του προγράμματος έβγαλε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, Μεσάκ Ντζου. Παράλληλα, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Χουάν Νέιρα, οι οποίοι είναι και εκτός αποστολής ενώ ανέτοιμος είναι ο Κώστας Γιαννούλης μετά τον τραυματισμό του.

Μαζί τους είναι και ο Καμάου παρότι είναι καθαρές οι εξετάσεις του αλλά ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. Τέλος, οι Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης θα ενισχύσουν στην Κ19 του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμοι στα πλάνα του Νιόπλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Με τον Jon Toral να επιστρέφει στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η επί κρητικού εδάφους προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (2/10, 15:00).

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Thievy Bifouma επέστρεψε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και προπονήθηκε κανονικά. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Mesaque Dju. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Bruce Kamau να κάνει θεραπεία.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Μπουζούκης, Toral, Perea, Στάικος, Mellado, Guerrero, Dicko, Durmishaj, Bifouma.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Φροίξος Γρίβας και Bruce Kamau και οι Βασίλης Σηφάκης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Αποστολάκης, Mesaque Dju και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει αύριο (1/10) το πρωί από το Ηράκλειο, ενώ στις 16:00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον κυριακάτικο αγώνα.»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα