ΠΑΟΚ: Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Κουλιεράκη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Κουλιεράκη

bet365

Ο 18χρονος διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (30/9) και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση.

Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο κυριακάτικο (2/10 – 21:30) ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή (30/9) προπόνηση του «Δικεφάλου».

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και σύμφωνα με την ενημέρωση των «ασπρόμαυρων», «η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση».

Πιο αναλυτικά:

«Δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Super League 2022-23 κι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κορυφώνεται με στόχο το τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (30.09) περιελάμβανε πέρα από την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική, την ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, με το τελευταίο κομμάτι να αφιερώνεται σε οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

O Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ στο γήπεδο ατομικά δούλεψε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα